PRObike – Yamaha

TT-R110

Yamaha TT-R110 omiljeni je odabir mnogih vozača – bez obzira na to prelazite li s manjeg PW50 ili TT-R50 ili kupujete prvi terenski model. Sve na ovom motociklu srednje veličine za mlade namijenjeno je vama, vašoj obitelji i prijateljima za beskrajnu zabavu na otvorenom i brojne doživotne uspomene.

TT-R110

MALI PAKET – VELIKA ZABAVA!

Za lagano upravljanje i visoku razinu udobnosti vozača, ovaj motocikl za mlade odlično izgleda i ima nisko postavljeno sjedalo, prednju vilicu dugog hoda i stražnji ovjes Monocross – dok se na prednjem kotaču promjera 14 inča i stražnjem promjera 12 inča nalaze izdržljive i široke gume dubokog profila namijenjene terenskoj vožnji. Čvrsta karoserija u boji Icon Blue nadahnuta je Yamahinim pobjedničkim trkaćim motociklima.

Novim i iskusnim terenskim vozačima svidjet će se uglađene i snažne performanse tihog rada 4-taktnog agregata s elektropokretačem zapremnine 110 ccm – a uz automatsku spojku, mjenjač s 4 brzine vrlo je jednostavan uporabu. Paljenje ključem daje dodatnu sigurnost, a zbog značajki jednostavnog održavanja model TT-R110 zabavno je voziti – i jednostavno imati u vlasništvu.

 

TT-R110

 

Četverotaktni agregat zapremnine 110 ccm s poluautomatskim mjenjačem

Energičan i pouzdan 4-taktni agregat modela TT-R110 zapremnine 110 ccm, osmišljen je za uglađenu i snažnu izvedbu – zbog čega je ovaj srednje veliki motocikl za mlade zabavno voziti. Zbog svog automatskog mjenjača s 4 brzine, model TT-R110 idealan je odabir za nove i naprednije vozače.

Prednji i stražnji ovjes dugog hoda

Model TT-R110 opremljen je robusnim sustavima ovjesa koji su osmišljeni kako bi osigurali udobnost vožnje i jednostavno upravljanje pri terenskoj vožnji. Čvrsta prednja teleskopska vilica omogućuju velik hod kotača, dok stražnji ovjes Monocross s jednim amortizerom omogućuje uglađen i progresivan hod.

Uglađene bubanj kočnice i gume za terensku vožnju

Za pouzdanu zaustavnu snagu, model TT-R110 ima bubanj kočnice sprijeda i straga – a njihov ih jednostavan dizajn čini jednostavnim za održavanje. Zahvaljujući posebnom uzorku na terenskim gumama ovaj srednje veliki motocikl za mlade iznimno je učinkovit na zemlji, dok prednji kotač promjera 14 inča i zadnji promjera 12 inča pomažu u svladavanju neravnog terena.

Lagani oklop oštrih linija u stilu motokrosa

Ako pogledate oklop modela TT-R110 vidljivo je kako su oštre linije ovog elegantnog 4-taktnog motocikla nadahnute našom serijom YZ trkaćih motocikala, pobjednika natjecanja za Veliku nagradu. Blatobrani i poklopci spremnika goriva u boji Icon Blue izrađeni su od iznimno čvrstog polipropilena radi minimalne težine i maksimalne čvrstoće.

Cilindar nagnut prema naprijed i iznimno kvalitetni ispuh

Četverotaktni agregat zapremnine 110 ccm sastoji se od zrakom hlađenog SOHC cilindra nagnutog prema naprijed kojem se jednostavno pristupa pri čišćenju i uobičajenom održavanju. Ovakva konfiguracija pomaže i pri postavljanju mase u središte radi lakšeg upravljanja. Tihi rad modela TT-R110 osigurava ispuh visoke razine i velikog kapaciteta opremljen štitnikom od topline.

Zabavan za vožnju

U vrijeme kada je osmišljen model TT-R110 cilj je bio napraviti motocikl koji je zabavno voziti i jednostavno imati u vlasništvu – i na taj način olakšati život djeci i roditeljima. Značajke poput elektropokretača i kurble, poluautomatskog mjenjača, zrakom hlađenog agregata i bubanj kočnica znače da je ovaj motocikl prilagođen mladim vozačima vodeći odabir za djecu i roditelje koji su novi u motociklizmu.

 

TT-R110

 

Agregat

Tip agregata

SOHC, Jednocilindričan, 4-takta, Zračno hlađenje, 2 ventila

Zapremina

110 ccm

Provrt x hod

51,0 × 54,0 mm

Omjer kompresije

9,3 : 1

Sustav podmazivanja

Mokri karter

Tip kvačila

Mokro, Višestruki diskovi

Sustav paljenja

CDI

Sustav pokretanja

Električno i nožno

Sustav prijenosa

Stalan otvor, 4-brzinski

Završni prijenos

Lanac

Rasplinjač

Mikuni VM16/1

 

Šasija

Okvir

Čelične cijevi

Kut prednje vilice

26° 00

Predtrag

60 mm

Sustav ovjesa sprijeda

Teleskopska vilica

Sustav ovjesa straga

Njihajuča ruka

Hod ovjesa sprijeda

115 mm

Hod ovjesa straga

110 mm

Prednja kočnica

Mehanička bubanj kočnica s polukružnim kočnim čeljustima, Ø 95 mm

Stražnja kočnica

Mehanička bubanj kočnica s polukružnim kočnim čeljustima, Ø 110 mm

Prednja guma

Gume 2,50-14 4PR

Stražnja guma

Gume 3,00-12 4PR

 

Dimenzije

Ukupna dužina

1.565 mm

Ukupna širina

680 mm

Ukupna visina

920 mm

Visina sjedala

670 mm

Međuosovinski razmak

1.080 mm

Minimalna udaljenost od tla

180 mm

Težina (s punim spremnikom ulja i goriva)

72 kg

Kapacitet spremnika goriva

3,8 l

Kapacitet spremnika za ulje

1,0 l
Boja

Icon Blue