PRObike – Yamaha

YZ65

YZ65 motocikl je koji ima brzinu, upravljivost i izdržljivost potrebne za uspjeh u jednom od najtežih svjetskih sportova. To je ozbiljan trkaći motocikl za motokros mladih i dizajniran je za svakog mladog vozača koji istinski želi pobijediti.

YZ65

DOBRODOŠLI U VICTORYZONE!

YZ65 izrađen je s istim visokim standardima kao i Yamahin asortiman trkaćih motocikala za odrasle. Njegov moćni agregat sa 6 brzina, zapremnine 65 ccm, hlađen tekućinom, ima Yamahinu značajku YPVS razvijenu za utrke i pobjedničku snagu – a lagani čelični okvir s uže postavljenim dvostrukim gredama i aluminijskim podokvirom omogućuju stabilno upravljanje i visoki stupanj okretnosti.

Prilagodljiva preokrenuta prednja vilica od 36 mm i stražnji ovjes Monocross bez spona omogućuju stabilno upravljanje na zahtjevnom terenu, a prilagodljiv položaj upravljača omogućuje da model YZ65 napreduje s vama. YZ65 opremljen je valovitim diskovima za snažno kočenje, dugim podstavljenim sjedalom i naslonima za noge koji odlično prianjaju kako bi vožnja bila udobna, kao i dinamičnim grafikama asortimana YZ te konstrukcijom trupa u boji Icon Blue i spreman je da vas odvede u VictorYZone!

YZ65 Značajke

Uglađena snaga jednostavna za uporabu

Ovaj živahni tekućinom hlađeni agregat zapremnine 65 ccm jedan je od najnaprednijih u klasi i ima sustav ubrizgavanja u kućište membranskog ventila koljenastog vratila za trenutačnu reakciju gasa koji je razvijen za utrke. Temeljna je značajka jedinica YPVS (Yamaha Power Valve System), razvijen za utrke koji omogućuje svojstva uglađenih okretnog momenta i snage, čineći model YZ65 idealnim motociklom za mlade vozače utrka.

Lagano i stabilno upravljanje

Model YZ65 ima čelični okvir s uže postavljenim dvostrukim gredama koji sadrži aluminijski podokvir te omogućuje lagano, stabilno upravljanje i jednostavnu okretnost. Kako bi ublažio najveće izbočine ovaj terenski motocikl vodeći u klasi ima prednju preokrenutu vilicu KYB od 36 mm te aluminijsku stražnju vilicu i stražnji ovjes Monocross bez spona. Kombinacija ovih glavnih komponenti omogućuje izvanrednu stabilnost podvozja i dosljedna vremena po krugu.

Lagano rukovanje 6-brzinskim prijenosom

Prijenos sa 6 brzina ima brižljivo odabrani omjer prijenosa koji je posebno razvijen kako bi se vozaču omogućili ostvarivanje nižeg prolaznog vremena potpunim iskorištavanjem svojstava agregata zapremnine 65 ccm. Yamahini inženjeri također su osmislili pločice i opruge spojke kako bi poluga spojke bila lagana i jednostavna.

Pouzdana vožnja zavojima

Preokrenuta prednja vilica KYB od 36 mm naglašava činjenicu da model YZ65 dijeli isti pravi trkaći DNK koji odlikuje naše ostale modele YZ. Svojom izvanrednom krutošću omogućuju stabilan osjećaj prednjeg kraja za pouzdanu vožnju u zavojima – a njihove cijevi dugog hoda izrađene su kako bi amortizirale najneravnije površine.

Uglađena i stabilna vožnja

Vozači modela YZ65 mogu biti sigurni kako je, osim prednje vilice, i stražnji ovjes Monocross osmišljen tako da omogućuje uglađenu i stabilnu vožnju bez dodirivanja tla čak i na najzahtjevnijim stazama. Lagana aluminijska stražnja vilica poboljšava obilježja ovjesa i daje dodatnu udobnost, a ima konstrukciju bez spona koja smanjuje uobičajenu potrebu za održavanjem.

Prilagođavajte svoj model YZ65 kako rastete

Mladi vozači brzo odrastaju – stoga je model YZ65 opremljen aluminijskom krunom koja ima četiri različita položaja upravljača – pružajući tako mogućnost kretanja unaprijed/unatrag od 27 mm kako biste model prilagodili vašoj konstituciji i stilu vožnje. Baš kao i naši veći modeli iz asortimana YZ i ovdje je prilagodljivi upravljač dio standardne opreme, koji vam pruža idealnu ravnotežu između savijanja koje apsorbira udarce i nevjerojatne snage.

Potpuna kontrola u vašim rukama

Pravilan položaj tijela ključan je ako želite zadržati potpunu kontrolu nad svojim modelom YZ65 i pobjeđivati na utrkama, a sjedalo je osmišljeno kako bi vam omogućilo prebacivanje težine prema naprijed i prema natrag prilagođavajući se uvjetima vožnje. Poklopci oklopa osmišljeni su i kako bi omogućili slobodne pokrete, što omogućuje jednostavnije kretnje na motociklu za pobjedničku vožnju!

Pravi DNK trkaće serije YZ

Uz dinamičan stil koji potječe s natjecanja MXGP i plave naplatke u stilu modela YZ serije, ovo je vrhunski početni trkaći model YZ – a ako ozbiljno želite pobjeđivati tada model YZ65 mora biti vaš odabir. Uz tehnološki napredni tekućinom hlađeni agregat, lagano podvozje i profinjene sustave ovjesa, ovaj motocikl za motokros razvijen je iz čistog trkaćeg DNK.

 

YZ65 Specifikacije

 

Agregat

Tip agregata

Hlađenje tekućinom, Jednocilindričan, Membranski ventil s YPVS, 2-takta

Zapremina

65 ccm

Provrt x hod

43,5 × 43,6 mm

Omjer kompresije

8,1-9,6 : 1

Sustav podmazivanja

Prethodno miješanje

Tip kvačila

Mokro, Višestruki diskovi

Sustav paljenja

CDI

Sustav pokretanja

Nožno

Sustav prijenosa

Stalan otvor, 6-brzinski

Završni prijenos

Lanac

Rasplinjač

Keihin PWK28/1

 

Šasija

Okvir

Dvostruke grede

Kut prednje vilice

26° 25

Predtrag

64 mm

Sustav ovjesa sprijeda

Teleskopska vilica

Sustav ovjesa straga

Njihajuča ruka

Hod ovjesa sprijeda

215 mm

Hod ovjesa straga

270 mm

Prednja kočnica

Hidraulični jednostruki disk, Ø 198 mm

Stražnja kočnica

Hidraulični jednostruki disk, Ø 190 mm

Prednja guma

Gume 60/100-14 30M

Stražnja guma

Gume 80/100-12 41M

Dimenzije

Ukupna dužina

1.615 mm

Ukupna širina

760 mm

Ukupna visina

1.000 mm

Visina sjedala

755 mm

Međuosovinski razmak

1.140 mm

Minimalna udaljenost od tla

265 mm

Težina (s punim spremnikom ulja i goriva)

61 kg

Kapacitet spremnika goriva

3,5 l

Kapacitet spremnika za ulje

0,5 l
Boja

Icon Blue